Tisdag

Jaha, klockan är åtta och jag kollar på nyhetsmorgon.. himla najs ! Varit ute på en timmes promenad, mycket ! Nu käkar jag frulle, kaffe på och klockan tio kommer folksam! ..och vad ska dom göra här? hallå, prata pension med mig? Lycka till ..

Funderingar idag?
Jag ska höra av mig till Hugo, ska se om vi kan hitta på något idag... eftersom han bor nära mamma och pappa tänkte jag lägga tid framför word och skriva ett CV.. jag skrev ett igår. Men de va någon som råkade trycka bort de ( mig, jag själv). 

Ha en fin dag alla :)


Regn är mysigt!

Ställde klockan på strax innan halv sju för att följa lite av nyhetsmorgonen.. efter valvakan och allt. (hej jag heter Louise och är moderat = egeoist) Löjligt, väx upp ! Mycket intressant, och nej! Inte konstigt att SD kom in i Riksdagen. Att leva i ett land där vi har yttrande frihet och att utelämna ett parti från alla debatter, allt och bara fokusera på en sak är bara löjligt. Skyll er själva helt enkelt.  Nog om valet.

Klockan åtta mötte jag upp Sandra för en långpromenad, gott på morgonen.. Sen kom madde förbi och vi gick ner till stan och käkade en massa gooa ggrejjer.. Vi kunde knappt ta oss hem. Sen låg vi och pääste i soffan hela långa daaagen :) Götttt ! Nu blir det te och lite CV skrivande.

Hade så länge !!


Ibland så..

Ibland spricker de, man bara sitter och gråter. Igår orkade jag bara inte, de bara sprack! Inget speciellt, men jag mår bättre av det.. Man måste minnas, man måste se de jobbiga ibland.. Bara jag mår bra av det.. efter!
Nu har jag varit ute på en promenad på över en timme, med ballader i öronen.. de behövdes !  Nu är jag stark igen, nu orkar jag mer!


God morgon !!

Jaa, nu sitter jag här och dricker mitt morgon kaffe och ska försöka smällta ner frukosten.. sen är det bara på med träningskläder och ut .. jogging maybyy ?  Pontus tog sovmorgon o kommer inte hem försen i natt.. så va ska jag göran idag?


Igår!

Igår hade jag en riktigt go dag. Jag ställde klockan sex, åt en riktigt go frulle, sen åkte jag till torp och handlade mat. Sen hade jag tid på Lysekils sjukhus för att röntga mina handleder. Sen tillbaka till torp för en fika med Sandra och Max :) Sen in till stan, skriva in sig på arbetsförmedlingen! En sväng på stan efter de..
Hem och bakade lite muffins, gott! Sen ut och springa en runda.. sen hem igen och käka gött!!  Sen kom hugo på en kopp kaffe, mysigt! Sen avslutade jag kvällen i Pontus soffa..


Gjorde detta. gootttt !!!

Nu kör vi gärnet..

Nu kör vi gärnet är rubriken i detta inlägget, varför? Nu ska jag börja blogga, minst en gång om dagen. Jag ska skriva ett grymt CV på dre dagar. Måndag blir en arbets sökande dag. Ensam på stan ska jag ta tag i mitt liv och skaffa mig ett jobb. På måndag ska jag ha en posetiv inställning, vara glad och vissa att jag vill jobba till alla jag möter. Inom en månad ska jag ha ett jobb, i alla fall timmar!! Nu köör vi!

Minst fem dagar i veckan ska jag vara ute och gå en timme, jag ska springa minst en gång i veckan! Och om två veckor köper jag gymkort och drar igång ..Nu kööör vi mot nya mål... 

GOOOO !

RSS 2.0