Torsdag och töörsk !

Idag har jag varit och jobbar några timmar, känns skönt. Direkt efter det åkte jag till Upphärad och hämtade mig nya mobil, blev det några krångel? Jajjemen, med min korta stubin fick mor ta över och till slut blev problemet med sim-kortet löst. Äntligen hemma, sitter här med ett glas rött och Åsa har gjort mat låda till mig i morgon ( jobb i morgon också ) .  Blir en arbetsintervljuv runt tio men sen tillbaka i arbete igen!  Nu känns det som om jag börjar se ljuset i tunneln, i hope! 


.

Ja måste lära mig att se allt lite mer posetivt, jag kanske visar mig vara en väldigt stark tjej. Men tyvärr, botten har nått sitt mål och övervunnit. Jag saknar tryggheten att ha ett arbete, där man trivs som bäst där man lägger undan sina tankar och fokuserar på arbete m.m. Jag har ingen lägenhet, vilket jag saknar. Att bo själv och ha allt ansvar själv får mig att må bra, när jag får ha det som jag vill och lever efter de mottot jag alltid gjort "lev idag, i morgon kan det vara för sent" . 

Men jag har kommit fram till en teori, som jag faktiskt tror kan stämma! De har varit lågkonjuktur några år, och för oss yngre har det varit svårare att komma in på arbetsmarknaden, unga mår allt sämre idag än vad dom gjorde för tio årsen.  Förhoppningsvis vänder allt snart och det jag menar med detta är att dessa år som jag har just nu kan vara dom sämsta i mitt liv, att jag börjar på botten och jobbar mig uppåt. Vissa får sin svaka i mitten av livet, men jag tror på min teori om att detta är mina sämsta år i mitt liv. Belive you?


Längesen

Här va ett tagsen man skrev, men jag tänker ge det ett försök att skriva några rader.

Har ont i hela kroppen, kört hård träning i tre dagar nu och kroppen hinner nog inte med riktigt. I morgon ska jag ta en cool lugn dag för att varva ner lite! Ska även iväg och jobba i morgon sen åker jag till mor och far. Stannar där tills på fredag. Eftersom jag har intervljuv i Trollhättan på fredag passar jag på att göra massa andra äreenden också! På fredag blir det tjejkväll, saknat tjejerna från Trollhättan massor och de kommer bli kul att dom kommer till mig, de blir tacos, vin och bara tjejsnack! You know it! 


RSS 2.0