De va som ..

De va som fan, nu sitter man här igen och ska skriva några rader.. Även om jag kanske inte skriver om några roliga saker.. nåväl !

Har gjort iordning mig, ska snart åka mot vbg o hämta broder mm. Dom har varit och kollar på Magnus Bertner, vilket jag också ville men eftersom jag va lite sent ute så fann inte chansen att jag kunde sitta brevid,.,. tråkigt! Ska snart med dom ut på krogen iaf, hoppas man stötter på några roliga fööllk !  Stannar kvar i Upphärad, kanske tills på söndag, vet inte alls ännu! Men jag jobbar på söndag, kommer bli gött med fett lön denna månaden.. eller ja, fetare än den varit iaf.. gatt !  Ska träffa Evangelin i morgon, brorsans nya sket unge.. räker det inte med en? och hör ni namnet, vilka jävla puckon.. vem fan vill heta så..stakarn kommer bli gött mobbad!  Jaja, jag får väl skydda henne .. ;)  haha

Nej, nu måste jag iväg här.. tråkigt nog! Jag skulle allt kunna skriva lite till.. men jag MÅSTE !

Pösshaj !!


Fasen va söt jag är.. gaaah! Ligg med mig.. göört !

,.

som vanligt orkar jag bara inte skriva nu, nu ska jag soooova ! 

Jaha..

Tjohoo !
Jag skäms nästan idag när jag åkte och arbetade några timmar, och slarvade som fan! Usch, skäms på mig! Gillart inte! Men men, de va sista gången! Om de är någon som frågar varför jag inte städade övervåningen så får jag helt enkelt säga att de hände något akut som jag va tvungen o sticka! Hahaha! Iaf direkt efter åkte jag till Trollhättan och kollade på en suppper duper underbart fin lägehet, om jag vill ha den? Jajjemen, jag tar den sa jag och nu håller vi bara tummarna för att det ska gå vägen.. Den där jävla Eidar-fastigheter är ju helt kokkooo i huvudet! Men vi kan ju i alla fall hoppas! Annars har jag en som jag ska kolla på i början av nästa vecka, en och en halva! Men nu är det ju så att jag vill ha den här tvåan som jag kollade på idag.. meen fan va jag ska tjööta då!  Nu räcker det! I morgon kommer i alla fall mamma och max hit, fett nice va? Ja vet inte vad vi ska göra, men de ska nog bli möööösiiigt!  Nu ska jag sova, ska upp klockan tre, bläää!

Köss


Kolla in denna snygga bruden, gaah! Låt mig sätta på....:D


.

Tja tja bloggen ! Eller hur säger man?
Jaja, nu har jag precis landat i min säng! Varit nere en sväng på stan, fick inte handlat något speciellt... men behövdes det? nej! Ska snart dra mig iväg här o jobba lite.. Men det blir inte många timmar! Sen åker jag direkt från Tanum till Trollhättan för att kolla på lägenhet! yeah! Önska mig lycka till o håll alla tummar som bara går för mig nu..

Oj, va jag inte har lust o skriva något just nu! Men jag ska försöka skriva av mig lite innan sängen ikväll !

Ciaooo !


RSS 2.0